|
Tweet |
Güç Birliğinin bu ayki konuğu Ak Parti Genel başkan yardımcısı, Gençlik Kolları Genel başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş oldu. Yalova'da ki Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, Büyükgümüş ile fikir alışverişinde bulundu.
AK PARTİYE ÇALIŞMIYORLAR
Karşılıklı görüşmelerin ardından söz alan Güç Birliği başkanı İlhami Başkan, Ak Parti Yalova il başkanının ve yönetiminin görevden alınmasını istedi.
Başkan "Biz dernek olarak halkin içinde sürekli geziyoruz halkın icnde sürekli olan bir kişiyim, Yalova'nın büyük esnaflarından biriyim, yönetiminizin acilen değişmesi lazım, yönetim eksik. Yönetim Ak Parti için çalışmıyor kendileri için çalışıyor.
Lütfen sayın vekilim sizden yalvarıyorum.
Ben de il başkanlığına adayım " dedi.
SİYASETİ DEĞIL YALOVA'YI KONUŞALIM
Dernek baskani İlhami Başkan 'nın bu çıkışına karşılık ise milletvekili Ahmet Büyükgümüş ise 'Burası sivil toplum, burada başka fikirde partide insanlar var. Burası Güç Birliği, burada Yalova'yı konuşalım, Yalova'nın meselelerini konuşalım 'diyerek konuyu değiştirdi.