|
Tweet |
Yalova Pusula haber sitesinin Instagram üzerinden yaptığı" Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel’i başarılı buluyormusunuz" başlıklı 24 saatlik anket, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel için adeta bir halk raporu niteliği taşıdı.
Hikaye bölümünde (Story) gerçekleşen anketi 7829 kişi okudu,
Ankete 2.294 kişi katılırken sonuçlar çarpıcı oldu:
%75’lik büyük çoğunluk (1.717 kişi), “Başarısız” cevabını verdi.
Sadece %25’lik kesim (577 kişi) ise Gürel’in performansını “başarılı” buldu.
HALK MESAJI VERDİ “ARTIK YALOVA’YI DİNLEYİN”
Yalovalılar, belediye hizmetlerinden memnun olmadığını açıkça gösterdi. Yolların durumu, alt yapı sorunları, çöp şikayetleri ve şehirdeki durağan belediye politikaları, vatandaşların sabrını taşırmış görünüyor.
“SOSYAL MEDYADA PAYLAŞMAKLA ŞEHİR YÖNETİLEMEZ"
Vatandaşların büyük kısmı, Gürel’in sosyal medya açıklamalarını “reklam odaklı” buldu. Yalova halkı artık somut hizmet, görünür proje ve gerçek belediyecilik bekliyor. Anket sonuçları, Başkan Gürel’in halk nezdindeki güveninin ciddi şekilde sarsıldığını bir kez daha ortaya koydu.