Bugun...



YALOVA ÜNİVERSİTESİNDEN MOBBİNG DERNEĞİNE DESTEK

Mobbing mağdurlarına hem psikolojik hem de hukuki destek sağlıyoruz.

facebook-paylas
Tarih: 10-09-2024 09:45

YALOVA ÜNİVERSİTESİNDEN MOBBİNG DERNEĞİNE DESTEK

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, Yalova Mobbingle Mücadele Derneği yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

 

Ziyarette, Dernek Başkanı Nilgün Turan Haybek, Prof. Dr. Fahri Apaydın, Dr. Öğr. Üyesi Cemil Koyunoğlu, Avukat Esma Elbi Fırat ve Psikolog Merve Altın yer aldı. Başkan Nilgün Turan Haybek, Yalova Mobbingle Mücadele Derneği’nin Şubat 2024’te kurulduğunu ve derneğin temel amacının iş yerlerinde yaşanan psikolojik yıldırma (mobbing) vakalarına karşı mücadele etmek olduğunu belirtti. Mobbing’in ağır psikolojik sonuçlar doğurduğunu ve intihara kadar varabilen ciddi sonuçlara yol açabileceğini vurgulayan Haybek, derneğin mobbing mağdurlarına hem psikolojik hem de hukuki destek sağlayarak bu süreçte yardımcı olmayı hedeflediğini ifade etti.

 

Derneğin, mobbing hakkında toplumu bilinçlendirerek olumsuz etkilerini en aza indirmeyi amaçladığını kaydetti. Rektör Bahçekapılı da, böyle önemli bir kuruluşun Yalova’da faaliyete geçmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, üniversite olarak derneğin çalışmalarını destekleyeceklerini belirtti.

 Hem akademik hem de toplumsal sorumluluk kapsamında bu tür faaliyetlerin büyük önem taşıdığını vurgulayan Rektör Bahçekapılı, üniversite personeli ve öğrencilerinin mobbing konusunda bilinçlenmesi için derneğin seminerler düzenleyebileceğini ifade etti.

 




Bu haber 292 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YALOVA Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI