|
Tweet |
Yalova eğitim camiası, sevilen bir öğretmenini kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyor. TOBB Anadolu Yalova Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni ve köşe yazarı Emel Zehra Tunçinan, geçirdiği kalp krizi sonrası yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Edinilen bilgilere göre, doğuştan kalp rahatsızlığı bulunan Tunçinan’ın acil serviste yapılan müdahalelerle hayata döndürülmeye çalışıldığı ancak tüm çabalara rağmen yaşamını yitirdiği bildirildi.
EDEBİYAT DÜNYASINDA ÜRETKEN BİR KALEMDİ
Mesleğinin yanı sıra yazın dünyasında da aktif bir isim olan Tunçinan; Edebiyathaber, Öyle Olsun Dergisi, Yalova Gerçek Gündem ve Yalova Gazetesi gibi birçok platformda köşe yazıları kaleme alıyordu. Üretkenliği, sade üslubu ve edebiyata olan tutkusu ile çevresinde sevilen, saygı duyulan bir isim olarak biliniyordu.
AİLESİ VE SEVENLERİ YASTA
Evli ve iki çocuk annesi olan Emel Zehra Tunçinan’ın vefatı, ailesi, öğrencileri, meslektaşları ve dostları başta olmak üzere Yalova genelinde büyük üzüntü yarattı. Acı haberi duyanlar sosyal medya üzerinden taziye mesajları paylaşarak üzüntülerini dile getirdi.
CENAZESİ YARIN DEFNEDİLECEK
Tunçinan’ın cenazesinin öğle namazına müteakip yarın Çarşamba günü Yalova Özden mahallesi Binbaşı Ahmet Çınar Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından defnedileceği belirtildi.
Yalova Milli Eğitim camiası, değerli bir öğretmen ve güçlü bir kalemi kaybetmenin hüznünü yaşıyor.