|
Tweet |
Yalova Valiliği aldığı karar ile bazı köy, beldeler ve mahallelerde restoran ve kahvehanelere sadece paket servis mecburiyeti getirdi.
Pandemi Kurulunun aldığı karar ile Korona Virüs vakalarının görüldüğü, aşağıda adresleri belirtilen Cumartesi restoran, lokanta, kafe, kahvehane, kıraathane vb işletmelerin 27.03.2021 sadece günü paket servis yapmalarına izi verildi.“
MÜŞTERİ ALMAYACAK PAKET SERVİS YAPACAKLAR
26.03.2021tarihinde Sayın Valimiz Muammer Erol başkanlığında, ilimizdeki pandemi seyrini değerlendirmek ve tedbirler almak amacıyla toplanan İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulunca;
Nüfusuna oranla pozitif vaka sayısının yüksek görüldüğü;
umuma açık yeme içme ve Dinlenme (restoran, lokanta, kafe, kahvehane, kıraathane vb.) yerlerinin 27.03.2021 Cumartesi günü sadece paket servis şeklinde hizmet verebilmelerine, mekan içerisinde müşterilere servis yapılmamasına, söz konusu bölgelerde ki otel vb. işletmelerin sadece kendilerinde konaklayan müşterilerine hizmet verebilmesine; karar verilmiştir.
#yalova #covid19
