Bugun...



YALOVA'DA UYUŞTURUCU OPERASYONU 1 TUTUKLU

Yalova'da 4 zanlıdan 1’i tutuklanarak cezaevine gönderildi, 25 kişiye işlem yapıldı.

facebook-paylas
Tarih: 29-06-2024 22:51

YALOVA'DA UYUŞTURUCU OPERASYONU 1 TUTUKLU

Yalova Emniyetinden yapılan açıklamasında şu ifadelere yer verildi " Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, çevre illerden temin ettikleri uyuşturucu maddelerin sokak düzeyinde ticaretini yapacakları değerlendirilen E.K., M.A.K., V.S.D. ile İ.Y., 3 ayrı olayda yakalanarak etkisiz hale getirildi.


Narkotik maddeler arama köpekleri Gölge ve Zeytin eşliğinde şüphelileri üst ve ikametlerinde yapılan aramalarda, 148.87 gram metamfetamin, 106.38 gram sentetik kannabinoid, 0.65 gram afyon sakızı, 0.37 gram esrar, hassas terazi ile uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 6 bin TL ele geçirildi.


Emniyetteki işlemlerinin ardından adliye sevk edilen zanlılardan V.S.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi. E.K., M.A.K. ile İ.Y. ise adli makamlarca serbest bırakıldı.

 

25 KİŞİYE ADLİ İŞLEM
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ayrıca 25 kişi hakkında kullanmak için uyuşturucu madde temin etmek suçlarından adli işlem gerçekleştirildi.


 




Bu haber 506 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YALOVA Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI