beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort beylikduzueskorto.com beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort istanbul escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort hava durumu betturkey beylikdüzü escort
Bugun...



YALOVA'DA KAPALI KAPILAR ARDINDAKİ DÜZEN DEĞİŞMELİ

Şehirde halkın iradesine rağmen perde arkasında yürütülen hiçbir siyasi veya kurumsal mühendisliği doğru bulmuyoruz.

facebook-paylas
Tarih: 21-05-2026 14:49

YALOVA'DA KAPALI KAPILAR ARDINDAKİ DÜZEN DEĞİŞMELİ

Yalovaspor Kulüp Başkanı Ali Yavru, Yalova’da son günlerde yaşanan gelişmelerin ardından dikkat çeken bir basın açıklaması yayımladı. Kentte uzun süredir konuşulan “kapalı kapılar ardında yürütülen yönetim anlayışına” sert ifadelerle tepki gösteren Yavru, açıklamasında yalnızca bir kurumun değil, Yalova’daki genel yönetim anlayışının sorgulanması gerektiğini vurguladı.

 

Ali Yavru açıklamasında, yıllardır aynı anlayışın şehir üzerinde etkili olduğunu belirterek; dar kadrolar arasında alınan kararların, tabanın ve üyelerin iradesini yok saydığını ifade etti. Kentte herkesin kendi içinde konuştuğunu ancak kamuoyu önünde sessiz kaldığını dile getiren Yavru, “Biz konuşuyoruz” diyerek açık bir tavır ortaya koydu.

 

“YALOVA, BİRKAÇ KİŞİNİN ÖZEL ALANI DEĞİLDİR”

Başkan Yavru, açıklamasında şu ifadeleri kullandı “Yalova; lobilerle yönetilecek bir şehir değildir.

Yalova; masa başında paylaşılacak bir güç alanı değildir.

Yalova; ‘biz yaptık oldu’ denilecek bir memleket hiç değildir.”

Şehirde halkın iradesine rağmen perde arkasında yürütülen hiçbir siyasi veya kurumsal mühendisliği doğru bulmadıklarını ifade eden Yavru, “Yalova sahipsiz değildir” diyerek mevcut düzene karşı net bir duruş sergiledi.

 

“İLİŞKİLERİMİZİ ASKIDA TUTUYORUZ”

Açıklamanın en dikkat çeken bölümlerinden biri ise kurumlarla ilişkilerin askıya alınacağı yönündeki mesaj oldu.

Yavru, gerçek anlamda demokratik, şeffaf ve üyelerin iradesini yansıtan yeni bir seçim süreci oluşana kadar ilgili kurumlarla olan tüm ilişkileri askıya aldıklarını duyurdu.

Bu kararın “geçici bir kırgınlık değil, net bir duruş” olduğunu belirten Yavru, kapalı kapılar ardında kurulan denklemlerin değil, Yalova’nın ortak iradesinin yanında olduklarını söyledi.

 

“ÖNCE BEN DEĞİL, ÖNCE YALOVA”

Yalovaspor’un sadece tribünlerde alkışlanan bir kulüp olmadığını vurgulayan Ali Yavru, kulübün kentin en büyük ortak markalarından biri olduğunu belirtti.

Açıklamasında şu soruları yöneltti “Kim gerçekten Yalova için mücadele edecek?

Kim bu şehrin gençlerine sahip çıkacak?

Kim Yalovaspor’u bu kentin ortak değeri olarak görecek?

Kim ‘önce ben’ değil, ‘önce Yalova’ diyecek?”

 

“YALOVASPOR BU ŞEHRİN SESSİZ KALMAYAN VİCDANIDIR”

Başkan Yavru, mevcut anlayış değişmeden sessiz kalmayacaklarını ifade ederek sözlerini şu cümlelerle noktaladı “Benim adım Ali Yavru.

Bizim adımız YALOVASPOR’dur. Ve YALOVASPOR; bu şehrin sessiz kalmayan vicdanıdır.”

 

 




Bu haber 42 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YALOVA Haberleri

YUKARI YUKARI