beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayan beylikduzueskorto.com beylikdüzü escort beylikdüzü escort
Bugun...



Temadan 50 Binlik plana dava

Tema Vakfı, yeni yapılan 50 binlik planların kısmi iptali ve yürütmenin durdurulması için dava açtı.

facebook-paylas
Tarih: 24-10-2018 13:04

Temadan 50 Binlik plana dava


Tema Vakfı Yalova İl Temsilcisi Faruk Tezcan “Yalova’nın yeşilini koruyarak sağlıklı gelişmesi için TEMA Vakfı Yalova Temsilciliği olarak üzerimize düşen görevi yerine getirmeye çalışıyoruz.

Gelecek nesillere yaşanabilir bir Yalova bırakmak için çaba sarf ediyoruz. 50 binlik planlar yapılırken yazılı olarak görüşlerimizi bildirdik ancak dikkate alındığını söyleyemem. Yalova’nın geleceğinin çizildiği planlarda gördüğümüz eksiklikleri, aksaklıkları ilgililere anlatamadık.

Son olarak Bursa Bölge İdare Mahkemesine yürütmenin durdurulması kararı verilmesi ve planın kısmen iptali konusunda dava açtık.” dedi.



Bu haber 230 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YALOVA Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI