|
Tweet |
Hafta sonunu yoğun bir programla geçiren Başkan Salman, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.
Göreve geldiği günden bugüne kadar halkla iç içe olan yapmış olduğu ‘Şeffaf Oda’ ve ‘Halk Günü’ programlarıyla sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşlarla buluşan Başkan Salman, kent merkezini karış karış gezerek halkın talep ve isteklerini de dinlemeyi ihmal etmiyor. Başkan Salman’ı samimiyetle karşılayan esnaflar ve vatandaşlar yapılan taleplerin, isteklerin kısa sürede yerine getirilmesinden dolayı Başkan Salman’a teşekkürlerini iletti.
Göreve geldiği günden bugüne kadar halktan hiç kopmadığını belirten Başkan Salman; “Halkımızla bütünleşmeyi, onlarla birlikte vakit geçirmeyi seven bir Belediye Başkanıyım. Yapmış olduğum karşılıklı istişarelerle, görüşmelerle ve halkımızla iç içe olmaktan mutluluk duyuyorum.
Vatandaşlarımızdan gelen talep ve istekleri yerinde dinleyip kısa sürede çözüme kavuşturuyoruz. Geride bıraktığımız 5 yıllık süre zarfında hep böyleydik ve bundan sonrada çalışmalarımıza böyle devam edeceğiz. Bundan hem ben büyük mutluluk duyuyorum, hem de vatandaşlarımız bizlere bu yaklaşımlarımızdan dolayı memnuniyetlerini iletiyorlar” dedi.