beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayan beylikduzueskorto.com beylikdüzü escort beylikdüzü escort
Bugun...



MİLLET YİNE AK PARTİYİ SEÇECEK

Yani bizim siyaset seçimimizin temelinde hizmet var.

facebook-paylas
Tarih: 22-08-2023 11:23

MİLLET YİNE AK PARTİYİ SEÇECEK



AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Yalova İl Başkanlığına gelerek Belediye başkanları ve teşkilat yöneticileri ile bir araya geldi.


Burada basın açıklaması yapan Yılmaz, 31 Mart Seçimlerinde halkın yine tercihinin AK Parti’den yana olacağını söyledi.
İl Başkanı Umut Güçlü, milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ile Meliha Akyol, Yalova Belediye başkanı Mustafa Tutuk, ilçe, Belde Belediye başkanları ile teşkilat yöneticileri tarafından çiçekle karşılanan Yusuf Ziya Yılmaz, daha sonra basın mensupları açıklamada bulundu.


Yalova İl başkanı Umut Güçlü, basın açıklaması öncesi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın Yalova ya gelişinden dolayı teşekkür etti.


Yusuf Ziya Yılmaz, açıklamasında hizmetleri değerlendireceklerini belirterek “Yalova'daki programımız yerel yönetim hizmetlerini yerinde görmek, belediye başkanımızın yaptığı hizmetlerle ilgili biz sürekli iletişim ve istişare içindeyiz. Başka Mustafa başkana çalışmaları ile ilgili istişare ediyoruz. Bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Ayrıca Ak Parti il binası bizim evimizdir. Evimizde arkadaşlarımız ile görüşme halindeyiz.


Çalışmaları ve hizmetlerinden dolayı başta milletvekillerimiz, Belediye başkanlarımız, teşkilat yöneticilerimiz ve üyelerimize çok teşekkür ediyorum.
Osmangazi Köprüsünün yapılmasının ardından Yalova da büyümeye başladı. Ben Karayollarında mühendis iken bu bölgenin gelişecegini görüyorduk. Tersanelerin gelmesi ile İl büyümeye ve istihdam oluşturuyor.


Biz buna şehir destek programları diyoruz. Şehir destek programları, böyle kısa ama öz, ön programı veya fazla organizasyon detaylarıyla uğraşmaksızın koşar adım gidelim bir ilimize. Orada hemen arkadaşlarımızla istişare edelim. Orada yapılan işleri kısa ölçekli de olsa müzakere edip oradan bir başka ilimize geçmeye çalışalım diye bugün Yalova 'dayız.


Bugünkü ziyaretimizin amacı tamamen burada yapılan, gerek merkezi hükümetimizin, gerekse de yerel yönetimimizin hizmetlerini değerlendirmek, istişare etmek ve onlara belki tecrübemizle veya gördüğümüz, bir gözlem sonucu elde ettiğimiz bir değerlendirmeyle küçük katılar da verebiliriz.
Bazı ilhamlar da alabiliriz. Burada güzel bir şey yapılmış. Bu güzel şeyi başka şehre de tavsiye edelim diyebileceğimiz şeyler olur düşünceleriyle, bu seyahatleri planlıyoruz” şeklinde konuştu.

 

"EN GÜÇLÜ BİZİZ"
Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz konuşmasına şöyle devam etti; “Biz bir kere hizmet odaklı bir siyasi hareketiz. Yani bizim siyaset seçimimizin temelinde hizmet var. Biz hizmeti bir siyasal iletişim aracı olmak zorunda görüyoruz. Yani siyasetimizi hizmet yapmaksızın ideolojiyle yürütebileceğimizi asla düşünmüyoruz. İdeolojimiz yok değil, ideolojimiz var. Muhakkak ki en güçlü siyasal ideolojilerden birisi AK Parti'de var. Ama biz hizmeti bu siyasal iletişimin insanlarla kurulacak olan bu diyaloğun hizmetin önemli bir ögesi olduğunu düşünüyoruz ve hizmet bizim siyasal iletişim aracımızdır.

 

"TEVECCÜH GÖSTERECEKLER"
“Allah'ın izniyle önümüzde 31 Mart 2024 seçimlerinde de millet yerel seçimlerde de büyük bir teveccüh gösterecek.
Seçimlerde 13. Cumhurbaşkanı olacağım diyenlere Parti başkanlığını dahi çok gördüler.


Bu ülkede iyi bir siyasi muhalefet olsa bu ülkede AK Parti siyasetinin karşısında ya ey AK Parti yani bunu böyle yapmayın, şöyle yapın. Böyle yaparsanız daha iyi olur diyebilecekleri bir şey varsa biz onu dinlemeye hep hazır, onu incelemeye, onu değerlendirmeye hep hazırdık ama hiçbir zaman böyle bir şeyleri olmadı. Hatırlıyor musunuz? Hiçbir zaman olmadı” dedi.


AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bölge Sorumlusu Ahmet Zembilci ve beraberindekiler partililerle yaptıkları toplantının ardından Yalova Belediyesine geçerek brifing aldı.

 

 

 

 

 

 




Bu haber 868 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI