|
Tweet |
Yalova Valiliği koordinesinde Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Genç Rota Kurulu ve Yalova Girişimci Kadınlar Derneğinin katkılarıyla düzenlenen “Yalova Mesleki Eğitimi Geliştirme Toplantısı” gerçekleştirildi.
Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya’nın başkanlığında gerçekleştirilen toplantı YAGİKAD Başkanı Oya Akbulut’un açılış konuşması ile başladı.
Açılış konuşması sonrasında Vali Kaya, Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğünden Mesleki Eğitimden Sorumlu Müdür Yardımcısı Vedat Demir, Yalova Makine OSB Yönetim Kurulu Başkanı Direnç Özdemir, Okaytaş Madencilik yetkilisi Kazım Demirtaş, Yalova Altınova Tersane Girişimcileri A.Ş. temsilcisi Sefer Karaot ve Aksa Akrilik A.Ş. İK Yöneticisi Bengisu Taş’ın katıldığı sanayi sektörüne yönelik istihdam imkanlarının paylaşıldığı ve sektöre yönelik bilgilendirmenin yapıldığı oturum ile toplantı gerçekleştirildi.