|
Tweet |
Vekil Akyol’un Ankara 'ya gelen Yalovaspor heyeti ile birlikte Gençlik Spor Bakanı Mehmet Kasapoglu ‘nu ziyareti ederek Yakova' daki spor yatırımları konusunda görüştüler.
TÜM TAKIMLAR FAYDANALACAK
Akyol ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada "Sayın Bakan Kasapoğlu yapılan görüşmemizden sonra Yalova'nın spor yatırımları ile ilgili taleplerimiz hızlı bir sekilde hayata geçiyor.
Bu hafta içerisinde ihalesi yapılacak olan saha zemin yenilemesi işi ile birlikte Atatürk Şehir Stadının zemini ve tartan pistleri yenilenerek daha iyi duruma getirilecek.
Ayrıca standımızın soyunma odalari ve tribünleri yenilenerek başta Bal Liginde mücadele eden Yalovaspor ve Kadıköy Belediyespor takımlarımıza ve taraftarlarımıza yakışır bir hale getirilecek.
Bu vesile ile Sayın Bakanımıza ilgi ve hassasiyetinden dolayı teşekkür ediyoruz. Yalovasporumuza ve şehrimize hayırlı olsun inşallah " ifadelerinde bulundu.