beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayan sefaköy escort beylikdüzü escort seks hikayesi sex hikayesi beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bahçeşehir escort esenyurt escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort alanya escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort kıbrıs escort kıbrıs escort
Bugun...



Konuşarak beyin ameliyatı oldu

Yalova da hasta uyanık halde iken Beyin Tümörü ameliyatı yapıldı.

facebook-paylas
Tarih: 24-02-2021 10:45

Konuşarak beyin ameliyatı oldu

Yalova Devlet Hastanesinde ilk defa Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı Dr.Ali Rıza Özcan tarafından lokal anestezi (Hasta uyanık olarak) ile Beyin Tümörü ameliyatı yapıldı.

Beyin cerrahi polikliniğine kafada şişlik şikâyetiyle başvuran 54 yaşındaki W.K.A isimli yabancı hasta yapılan tetkiklerde sol arka Periatel’de cilt altından başlayıp kemiği eritip beyine baskı yapan tümör tespit edildi.

Yalova Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Recep Hacı yaptığı açıklamada "  Hastamızda karaciğer kanseri, Akciğer Tümörü, AORT’da balonlaşma ve Böbrek yetmezliği olduğu için Tam Anestezi almasının riskli olduğu düşünüldü. Uzman Doktorumuz Ali Rıza Özcan tarafından lokal anestezi ile ameliyata alındı. Ameliyat esnasında hasta ile konuşularak operasyon başarılı bir şekilde tamamlandı. Hastamız 3.gün sağlığına kavuşturulup şifa ile taburcu edildi." dedi.

Hastanın sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Yalova Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Recep Hacı,  Yalova Devlet Hastanesinde böyle yeni ameliyatlar ve tedavilerin hastanemizde uygulanması için her türlü desteği vereceğiz dedi.




Bu haber 333 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SAĞLIK Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI