beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayan beylikduzueskorto.com beylikdüzü escort beylikdüzü escort
Bugun...



Frezya Cafe Launge açıldı

Yalova yeni bir kafe konsepti ile tanıştı.

facebook-paylas
Tarih: 02-11-2019 10:05

Frezya Cafe Launge açıldı

İşletmeciliğini Armutlu eski Belediye başkanı Mehmet Birkan, Esenköy eski Belediye başkanı Özer Kaptan ve Fatih Demirhan'ın yaptığı Freyza Cafe Lounge dualarla açıldı.

Açılışa Yalova Vali yardımcısı Yıldırım Uçar, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Yalova Üniversitesi Rektörü Porf.Dr Suat Cebeci, eski Milletvekili Fikri Demirel, Ak Parti Yalova il başkanı Muglim Bağatar, Ytso başkanı Tahsin Becan ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Kaymakamları, Kurum Müdürleri, Bürokratlar ile çok sayıda vatandaş katıldı.

ÇİÇEK KENTİNE UYGUN
İşletme ortaklarından Mehmet Birkan "Davetimize gelen kıymetli konuklarımız hoş geldiniz. Yalovamız Sanayi ve Turizm kenti, ayrıca çicek kentidir. Bizde işletmenizin adını çiçek ismi olan Freyza adını koyduk.

Yıllarca cafeleri denetledik bizde denetlenen bir işletme açmaya karar verdik.

Isletmemiz 300 kişiyi ağırlayacak kapasitededir. Her türlü toplantı, etkinlik ve progmlarınız da profesyonel ekibimiz ile Yalova halkımızın hizmetindeyiz" dedi.

Daha sonra Yalova Merkez camii imamı Niyazi Atmaca eşliğinde dua edildi.

Açılış kurdelasını Yıldırım Uçar, başkan Vefa Salman, Fikri Demirel, Ak Parti Yalova il başkanı Muglim Bagatar, Rektör Suat Cebeci keserek işletmenin açılışını gerçekleştirdi.




Bu haber 248 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI