beylikdüzü escort beylikdüzü escort
Bugun...



Armutlu, Ralli ile Tanışıyor

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından bu yıl başlatılan amatör sürücülere yönelik TOSFED Ralli Kupası’nın dördüncü ayağı olan Armutlu Rallisi, 31 Ağustos-01 Eylül tarihlerinde Yalova Armutlu’da organize ediliyor.

facebook-paylas
Tarih: 29-08-2013 11:43

Armutlu, Ralli ile Tanışıyor

Kısa adı BOSSEK olan Bursa Otomobil Sporları Kulübü tarafından Armutlu Belediyesi katkıları ile, Energaz, İhlas Armutlu Tatil Köyü, Mahal Palas ve Armodies sponsorluğunda düzenlenecek olan organizasyon, Yalova’nın Armutlu ilçesindeki 116,80 km. uzunluğundaki parkurda koşulacak. İzmir, İstanbul, Bursa, Ankara ve Eskişehir’den çok sayıda ekibin katılımı beklenen ralli, 3 özel etabın üçer kez geçilmesinden oluşuyor.

31 Ağustos Cumartesi günü 09.00-12.00 arasında Kaymakamlık Binası önünde gerçekleştirilecek olan teknik kontrol ile başlayacak olan organizasyonda, 10.30-15.00 saatleri arasında yarışa katılacak ekipler yol keşfine çıkarak yarışacakları etapların notlarını yazacak ve kontrol edecekler. Aynı gün akşam saat 18.30’da Armutlu İskele Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan seramonik start ile Armutlu Rallisi resmen başlamış olacak.

01 Eylül Pazar sabahı saat 10.00’dan itibaren Energaz, Mahal Palas ve Armodies özel etaplarını üçer kez kat edecek olan ekipler, saat 16.30’dan itibaren finiş podyumuna ulaşabilmek için mücadele edecekler.  Ödül Töreni ise aynı akşam saat 18.15’de İskele Meydanı’nda gerçekleştirilecek ve protokolün katılımı ile dereceye giren sporculara kupaları verilecek.




Bu haber 213 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI