Bugun...



Otobandaki tehlikeli kovalamacaya 951'er lira para cezası

Yalova'da otobandaki tehlikeli kovalamaca, bir otomobilin araç içi kamerasına yansımıştı. O görüntülerdeki 2 araç sahibine 951'er lira idari para cezası kesildi.

facebook-paylas
Tarih: 12-08-2023 14:39

Otobandaki tehlikeli kovalamacaya 951'er lira para cezası

Otobandaki tehlikeli kovalamacaya 951'er lira para cezası

YALOVA - Yalova'da otobandaki tehlikeli kovalamaca, bir otomobilin araç içi kamerasına yansımıştı. O görüntülerdeki 2 araç sahibine 951'er lira idari para cezası kesildi.

İzmir - İstanbul oto yolu Osmangazi Köprüsü mevkiinde ilerleyen bir otomobilin sürücüsü, bilinmeyen bir nedenden dolayı önündeki otomobili takibe başladı. Seyir halindeki mavi otomobilin sürücüsü ise arkasından gelen araca yol vermemek için riskli manevralar yaptı. Gişelere gelen otomobiller bir süre durakladıktan sonra gözden kayboldular. O anlar, arkadan gelen başka bir otomobilin araç içi kamerasına saniye saniye yansıdı. Haberlere ve sosyal medyada çokça paylaşılan görüntüler sonrasında Yalova İl Emniyet Müdürlüğü olaya karılan 34 plakalı 2 araca birden idari para ceza kesti. Trafiğe tehlikeye sokan 2 sürücü hakkında trafik kanununun 46/2-C maddesince aksine bir işaret bulunmadıkça, trafiği aksatacak ve tehlikeye düşürecek şekilde şerit değiştirmekten dolayı cezai işlem uygulandı. Şahıslara 951'er lira para cezası ödeyeceği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Erhan Erdoğan - Güncel

Tragger Yalova İzmir Güncel Haberler




Kaynak: www.haberler.com

Bu haber 191 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI