CHP'DEN AK PARTİLİ’YE YOL YOK SU YOK HİZMET’TE YOK
Elmalık Köyü Okul Sokak sakinleri sonunda isyan etti. CHP’li Yalova Elmalık Köyü muhtarı Hüseyin İnce’nin kendilerini cezalandırdığını öne süren köylüler “Bu sokaktan Ak Partiye oy çıktı diye 20 haneye hizmet vermiyor. Aylardır suyumuz akmıyor, okullar açılıyor ama yolumuz yapılmıyor".
Tarih: 06-09-2013 01:25
Elmalık köyünde yaz kış su alamadıklarından dolayı Okul Sokak sakinleri patlama noktasına geldi. Günlerdir suları akmadığı gibi tüm köy yolları parke taşı döşeli iken cazalandırılan Okul Sokak toprak yola mahkum edildi.
Elmalık köyünün üst kısmında kalan ve yaklaşık 1.000 kişiden fazla nufusa sahip Yenimahalle (Giresun mahallesi)'den gelen okul çocuklarınında mecburi kullandıkları Okul sokakta bu senede çamura mahkum olacaklar.
HAKSIZLIĞA İSYAN ETTİLER
Sıcak yaz gününde su sıkıntısı çektiklerini ve günlerce su akmadığını söyleyen sokak sakinleri Ak Parti’ye oy verdik bu sokaktan CHP’ye oy çıkmadı diye cezalandırılıyoruz dediler.
Okul Sokak sakini Ekrem Şentürk "Sürekli bu durumu dinlendirmemizi rağmen Elmalık köyü Muhtarı Hüseyin İnce bizi dikkate almadı.
10 yıldır Elmalık köyünde oturduğunu ve yaz kış su sıkıntısı çektiklerini, aşağıda bazı köylülerin sera ve bahçe suladıklarından dolayı bulundukları sokakta 20 evin düzenli su alamadıklarını su sıkıntısının had safhaya ulaştığını söyledi.
Haklarını aradıkları için muhtar ve bazı azalar tarafından tehdit edildiklerini söyleyen Ekrem Şentürk, Muhtar İnce'nin kendilerine hizmet vermediğini söyledi.
Şentürk "Eğer mahallemizden CHP'ye oy gitseydi bu durum böyle olmazdı. Muhtarlık sadece CHP'lilerin değildir. Muhtar tüm Elmalık köyü halkına eşit davranmak zorunda" dedi

BÜROKRATLAR MUHARREM İNCE'DEN KORKUYOR
İsmin açıklanmasını istemeyen bir diğer köylüde “Doğduğumdan beri Elmalık Köyünde oturuyorum, bırakın yazın su akmasını kışında sularımız düzensiz akıyor. Yıllardır su sıkıntısının devam ediyor ve Vali, il Özel İdare dahil tüm kurumlara yaptıkları müracatlerımız sonuçsuz kaldığı.
Tüm kapılar yüzümüze kapandı, herkes sanırım Elmalık köylü olan ve Muhtar Hüseyin İnce’nin abisi CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce’den korkuyor...
Buradan Muharrem İnce’ye sesleniyoruz, Sayın Vekilim tüm Türkiye’nin sorunları ile ilgileniyorsun ama evinin dibindeki komşuların ve köylülerin susuzluktan kırılacak.
Seçim zamanı oy istemeye gelecek siyasilerin nasıl yüzleri olacak merak ediyorum.
Taşıma suyu ile ne kadar bu zulme dayanacağız bilemiyorum, bazen geceleri köy mezarlığından su almak zorunda kalıyoruz. Kadınlar ve çocuklar mezarlıktan su almaya korkuyor.
Buradan sesleniyorum bitsin bu işkence, sesimizi duyun artık” diyerek susuzluğa tepkisini gösterdi.
İL ÖZEL İDARE BAŞKANI ALKIŞ UYUYOR MU ?
Yalova'da 3 tane köye 200 BİN TL kaynak ayırıldığı hakkında iddialar gezerken, 1 eski bakan 1 Milletvekili ve 1 belediye Başkanı çıkartan Yalova'nın merkez köylerinden olan Elmalık Köyündeki bu soruna Yalova İl özel İdaresi yıllardır kör ve sağır kalmış.
Elmalık Köyü muhtarının "eksiğimiz yok, herşeyimiz tamam" yazısına rağmen köylünün defalarca kapısını çalmasına seyirci kalan Alirıza Alkış ve diğer üyeler acaba CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'den mi korkuyor !!
KÖYÜ AZA YÖNETİYOR
3 dönemdir Elmalık köyü muhtarlığını yapan Hüseyin İnce yalova kamyoncular Kooparatif başkanlığınıda yapıyor. yalova'da oturan İnce haftada 1 gün veya belirli günlerde köye geliyor.
Muhtarlık hizmetlerinide köyün azalarının yaptığı idda edildi.


Bu haber 162 defa okunmuştur.
Etiketler :
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri