beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayan sefaköy escort beylikdüzü escort seks hikayesi sex hikayesi beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bahçeşehir escort esenyurt escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort alanya escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort kıbrıs escort kıbrıs escort
Bugun...



DERE MAHALLELİLER İFTARDA BULUŞTU

Dere Mahallesinde verilen iftara 1500 kişinin üzerinde katılım sağladı.

facebook-paylas
Tarih: 05-06-2018 10:48

DERE MAHALLELİLER İFTARDA BULUŞTU

Yalova Belediyesi tarafından organize edilen mahalle iftarları devam ediyor. Dere Mahallesinde verilen iftara 1500 kişinin üzerinde katılım sağladı.

Gaziosmanpaşa, İsmetpaşa, Mustafa Kemal Paşa, Kirazlı Sanayi Sitesi, Bayraktepe ve Bağlarbaşı Mahallesi’nde verilen iftarlarda vatandaşlarla buluşan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, son olarak Dere Mahallesi sakinleriyle kurulan iftar sofrasında bir araya geldi.

Yapılan İftarın ve duanın ardından mahalle sakinlerine hitap eden Başkan Salman; “Burası benim çocukluğumun geçtiği mahalle. Bu mahallenin ve içinde bulunduğumuz spor kulübü olan Safranyolu Doğuşspor’un benim için ayrı bir önemi var. Zaten iftar alanına girdiğim dakikadan itibaren herkesle birbirimizin isimlerimizi telaffuz ederek selamlaştık. İşte böyle güzel bir mahallede sizlerle iftar yapmanın onurunu yaşıyorum. Yalova Belediyesi olarak düzenlemiş olduğumuz mahalle iftarları ile komşular ve mahalleliler ile dostluğumuz ve samimiyetimiz daha da çok pekişiyor” dedi.



Bu haber 205 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER RAMAZAN Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI