beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayan beylikduzueskorto.com beylikdüzü escort beylikdüzü escort
Bugun...



CUMHURİYET KUPASI ÇİFTLİKKÖYLÜ KARATECİLERİN

Çiftlikköy karatecileri, 14 kez birincilik kürsüsüne çıkarken, 6 ikincilik, 8 de üçüncülük elde etti.

facebook-paylas
Tarih: 17-10-2018 08:55

CUMHURİYET KUPASI ÇİFTLİKKÖYLÜ KARATECİLERİN


Yalova’da yapılan 29 Ekim Cumhuriyet Kupası ve Amatör Spor Haftası Karate Şampiyonası’nda Çiftlikköy Belediyespor Karate Takımı genel klasmanda şampiyonluğa ulaşırken, 14’ü birincilik olmak üzere toplam 28 madalya ile gövde gösterisi yaptı.

Turnuvada rakiplerini bir bir dize getiren Çiftlikköy karatecileri, 14 kez birincilik kürsüsüne çıkarken, 6 ikincilik, 8 de üçüncülük elde etti.
 
850 SPORCU MÜCADELE ETTİ
Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda yapılan turnuvada 14 kulüp, 850 sporcu ile mücadele etti. Halil İbrahim Yüksektepe antrenörlüğündeki Çiftlikköy Belediyespor Karate Takımı, elde ettiği başarıyla Çiftlikköylülerin yüzünü güldürdü.
 
KARATEDE ŞAMPİYONLARIN KULÜBÜ ÇİFTLİKKÖY
Çiftlikköy Belediyespor Karate Takımı Antrenörü Halil İbrahim Yüksektepe, “Bu önemli turnuvada 850 sporcu ve 14 kulüp arasından genel klasmanda birinciliğe ulaşan ve 28 kez madalya kürsüsüne çıkan sporcularımı tebrik ediyorum. Salonda yanımıza gelerek minik yüreklere moral desteği verip heyecanlarına ortak olan Belediye başkanımız Ali Murat Silpagar’a ve Belediye Kulüp Yönetimimize teşekkür ederiz. Ayrıca maçlar boyunca bizleri yalnız bırakmayan Çiftlikköy Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Mehmet Şahinal’a Yalova Karate İl Temsilcimiz Mehmet Delioğlu’na ve Çiftlikköy Halk Eğitim Müdürümüz Zekeriya Yayla’ya da teşekkür ederiz. Tüm sporcularımızı canı gönülden kutluyorum. Daha nice başarılara inşallah diyorum. Bizimle olmak ayrıcalıktır” diye konuştu.
 
ÇİFTLİKKÖY KARATECİLERİ 28 KEZ MADALYA KÜRSÜSÜNE ÇIKTI
Turnuvada birincilik elde eden Çiftlikköy Belediyespor sporcuları, Taha Delihasan, Gökay Sökmen, Kerem Aydın, Hasan Utku Durmaz, Arifcan Aktaş, Muhammed Emir Çoşkun, Mevlüt Yiğit Kayhan, Haktan Doğan, Ufukcan Delihasan, Ahmet Refik Çakır, R.Emirhan Özüdoğru, Ahmet Arda Duru, Özge Şahin, Ayşenur Bengisu Şenol oldular. Selinay Sökmen, Hilal Umurbek, Tuana Keklik, Esranur Durmuş, Muhammet Ağır, Murat Aslan Beden, Ahmet Kürşat Demir ve Kerem Hamza Karaman ise ikincilik kürsüsüne çıkan sporcular oldu. Çiftlikköy Belediyespor’dan Neslihan Aydın, Rayet Hilal Özbayrak, Mehmet Emin Karaman, Yıldıray Yıldırım, Kerem Şafak, Ümit İsmail Holoğlu, Ahmet Enes Durmuş, Musa Valeev Ve Barış Elgin ise turnuvada üçüncülük elde eden isimler oldu.
 

 




Bu haber 234 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI