beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayan beylikduzueskorto.com beylikdüzü escort beylikdüzü escort
Bugun...



Becan Blomberg HT de konuştu

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, Bloomberg HT kanalına konuk oldu.

facebook-paylas
Tarih: 01-06-2020 16:17

Becan Blomberg HT de konuştu

Becan, Bloomberg HT kanalına konuk oldu.
 
Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, Bloomberg HT kanalında Zeliha Saraç’ın sunuculuğunu yaptığı ’30 Dakika programının canlı yayınına telefon bağlantısı ile konuk oldu.

Covid-19 pandemisinin ekonomi üzerindeki etkilerine yönelik kendisine yöneltilen soruları cevaplandıran YTSO Başkanı Tahsin BECAN, sürece yönelik görüşlerini dile getirerek süreç sonrası hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

YTSO Başkanı canlı yayında şunları dile getirdi; “Dünya olarak farklı dönemden geçiyoruz. İnsan yaşamını korumak ve gündelik hayatı sürdürülebilir kılmak öncelikli hedef haline geldi. Bu yüzden normalleşmeye geçerken de yine toplumsal sağlığı öncelemek gerekiyor. Normalleşme sürecinin kademeli olarak başladı. Bu süreçte toplumsal ve ekonomik yaşamın hareketlenmesi biraz daha zaman alacaktır.

Yalova ekonomisi de Ülke ekonomisi ile doğru orantı olarak bir yavaşlama yaşadı, özellikle inşaat sektörü büyük bir duraklama içine girdi, ilimizin ihracat oranı salgının Türkiye’de ortaya çıktığı mart ayında yüzde 47 azaldı, Sosyal etkileşimin azalmasından dolayı ulaşım, kültür, etkinlik ve eğlence gibi sektörlerimizde bu süreçten çok fazla etkilenmiştir.

Kovid-19 salgını süresince birçok şirket, uzaktan çalışmaya başladı, bazıları ise personelini farklı günlerde çalıştırma yöntemini seçti. Salgın sonrasında özellikle hizmetler sektöründe uzaktan çalışmanın daha yaygın olarak kullanılmaya başlandığı bir döneme geçmeye hazırlıklı olmalıyız. Yaşanan bu olumsuz süreçten sonra Ülke olarak yeni teknolojileri hayata geçirmemiz gerekliliği ortaya çıkmıştır, süreci kendi lehimize çevirmek için fırsatları iyi değerlendirmeliyiz.
 
Dünya ekonomisinde zararın çok yüksek olduğu bu sürecin sonrasında iş dünyamızın ayakta kalarak faaliyetlerine devam edebilmesi ülkemiz açısından ciddi bir öneme sahiptir. Bu nedenle üst kuruluşumuz TOBB önderliğinde üyelerimize karşı sorumluluğumuzun her zaman bilincindeyiz ve bunun için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.
 




Bu haber 204 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI