|
Tweet |
YENİ YÖNETİME BAŞARILAR DİLİYORUZ
İstifa eden 5 il yöneticisi yazılı açıklama yaparak BBP'den istifa gerekçelerini belirttiler.
Yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi " Mensubu olduğumuz ve onur duyduğumuz BBP Yalova yönetim Kurulunda hiç bir makam, mevki, menfaat gözetmeksizin Rahmetli Genel Başkanımız Şehit lider Muhsin Yazıcıoğlun çizdiği vizyon, misyon ve davasından taviz vermeksizin Hakkı Üstün tutarak Ezan, Bayrak ve Vatan söz konusu olduğunda gerisi teferruattır diyerek bugüne kadar dik durduk, dik yürüdük dik yaşadık.
Asla kirli pazarlıkların ve karanlık oyunların içeresinde olmadık. Bayrağı şerefle taşıdık, yere inmesine müsaade etmedik.
Tüm olumsuz şartlara rağmen şikayetçi olmadık mücadeleye devam ettik. Gayemiz Partimizi daha üst seviyelere çıkarabilmek, Ülkemizin için ne gerekiyorsa en iyisini yapabilmekti.
Aldığımız kararımız Sayın Genel Başkanımız Mustafa Destici’ye karşı yapılmış bir tavır değildir. Aldığımız karar tamamen mücbir sebeplerden dolayıdır.
Bizler inanıyoruz bu bir bayrak ve hizmet yarışıdır, bizden sonra gelecek olan arkadaşlarımız, gönül dostlarımız bizim teslim ettiğimiz bayrağı daha üst seviyelere çıkaracaklar, Partimizi layık olduğu yere taşıyacaklardır.
Bir çift sözümüzde; bizden görünüp te bizden olmayan Rahmetli Şehit Genel Başkanımızın Rahmeti Rahmana intikalinden sonra bu davanın artık bir hükmünün kalmadığını, Büyük Birlik Hareketinin misyonunu tamamladığını söylemeleri ve kendilerinin bir başka hareket içeresinde yer almaları bizleri üzmüştür.
Nasıl ki Rahmetli Necmettin Erbakan’ın Milli Görüş hareketi ,nasıl ki Rahmetli Alparsan Türkeş’in Ülkücü Hareketi Vefatlarından sonra bitmedi Büyük Birlik Hareketi de Rahmetli Şehit Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’nun vefatından sonrada bitmeyecektir.
Onun ideali şahsi menfaatleri değildi, onun ideali Nizam-i alem için İlahı Kelimetullah’tı ,hedefi;
Adriyatikten Çin seddine kadar büyük Türk İslam dünyası idi..
Bizler Büyük Birlik Partisi mensupları olarak bugüne kadar yönetimde görev almış bütün dava arkadaşlarımızın da aynı idealler doğrultusunda özveri ile, maddi, manevi bütün kayıplarına karşı mücadele etmişlerdir.
Asla yılmamışlar, yılgınlık göstermemişlerdir..
Görevi üstlenecek yeni arkadaşlarımızın da aynı idealler doğrultusunda çalışacaklarına, mücade edeceklerine inancımız tamdır.
Bu vesile ile yeni gelecek olan arkadaşlarımıza başarılar diliyor, Allah yar ve yardımcıları olsun diyoruz. Saygılarımızla.
Ahmet Naci Gürelman - İl başkan yardımcısı
Selçuk Cengiz Öztürk - İl Başkan Yardımcısı
Yılmaz Caner - İl başkan Yardımcısı
Kemal Turan Öztürk - İl Sekreteri
Süleyman Şentürk - İl Yönetim Kurulu Üyesi