beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayan beylikduzueskorto.com beylikdüzü escort beylikdüzü escort
Bugun...



ALTINOVASPOR TAT VERMEDİ

Altınova Belediyespor, 2018-2019 sezonunun başlamasına sayılı günler hazırlık maçlarına ağırlık verdi.

facebook-paylas
Tarih: 12-09-2018 12:21

ALTINOVASPOR TAT VERMEDİ

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi 8. Grup’taki takımlarımızdan Altınova Belediyespor, Kocaelili rakibi Belediye Derincespor ile kozlarını paylaştı. Eyüp Tutcuoğlu’nun yerine göreve gelen teknik patron Mehmet Kaya yönetiminde sıkı bir çalışma temposundan geçen Altınova, 2018-2019 sezonunun başlamasına sayılı günler hazırlık maçlarına ağırlık verdi.

Sarı-Yeşilliler, bu kez Kocaeli deplasmanında Belediye Derincespor ile karşı karşıya geldi.

Derince Belediyesi Tesislerinde oynanan mücadeleye iki takım da kontrollü başladı. Ancak ilerleyen bölümlerde sahadaki ağırlığını hissettiren Derince, 30. dakikada 1-0 önde geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi. İkinci devrenin başında 50’de 2-0’ı yakalayan Belediye Derincespor, 82’de bir gol daha buldu ve müsabakadan 3-0 galip ayrıldı.




Bu haber 217 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI