Bugun...



ALTINOVA’DA SÖZ SIRASI ESNAFTA

Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, esnafla istişarelerine devam ediyor.

facebook-paylas
Güncelleme: 09-01-2024 19:38:27 Tarih: 09-01-2024 18:01

ALTINOVA’DA SÖZ SIRASI ESNAFTA

İlçe esnafını ziyaret eden Başkan Oral, hem ilçeye kazandırdıkları hizmetleri anlattı hem de esnafın sorunlarını dinledi.

 

 

Her öneri dikkate alınıyor

Yoğun programına rağmen sık sık yaptığı, ev, okul ve esnaf ziyaretleri ile sokağın nabzını tutan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, ilçe esnafıyla bir araya gelmeyi de ihmal etmiyor. Esnafın sorunlarına kulak veren Başkan Oral, daha yaşanabilir bir Altınova için gelen her öneriyi de dikkate alıyor.

 

“Ticaret hareketlenecek”

İlçeye kazandırdıkları her hizmetin ekonomik anlamda esnafa da katma değer sağladığını dile getiren Başkan Oral, “Yaptığımız yatırımlarla Altınova, Yalova’nın en gözde ilçelerinden biri haline geldi. Özellikle ziyaretçi ağırlamaya başladığımız Deniz Feneri Müzemiz, Engelsiz Kuş Gözlem Kulesi ve Doğa Parkımız, sahildeki çalışmalarımız ilçemizi özellikle turizm anlamında öne çıkarıyor. Yerli ve yabancı ziyaretçi sayılarındaki artış, doğrudan ticari hareketliliğin artmasını sağlayacak” dedi.

 

Gerek ticari gerekse de ilçedeki sosyal yaşama dair beklentilerini Başkan Oral’la paylaşan esnaf da, ziyaretleri nedeniyle Başkan Oral’a teşekkür etti.




Bu haber 475 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YALOVA Haberleri

YUKARI YUKARI