beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayan beylikduzueskorto.com beylikdüzü escort beylikdüzü escort
Bugun...



AK PARTİ BAŞKAN ADAYLARINI TANITTI

Ak Parti Yalova ilçe ve Belde Belediye başkan adaylarının tanıtımı yapıldı. T

facebook-paylas
Tarih: 14-01-2019 17:40

AK PARTİ BAŞKAN ADAYLARINI TANITTI

Termal Belediye Başkanı İsmail Atik'in dışında mevcut  Ak Partili Belediye Başkanlarıyla  devam kararı alınırken ilçe ve beldelerin adayları da belirlendi.

Raif Dinçkök Kültür Merkezinde gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısında, AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi Hatice Merve Tatar ve  Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, AK Parti  Yalova Belediye Başkanı adayı Yusuf Ziya Öztabak, İl Başkanı Muğlim Bağatar,  ilçe ve belde başkan ve yöneticilerin katıldığı aday tanıtım toplantısında  yeni adaylarda tanıtıldı.

İLÇE ADAYLARI
İlçelerde, Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar yeniden aday gösterilirken, Termal ilçesinde Sinan Acar, Çınarcık'ta ise Numan Soyer Belediye başkan adayı oldu.

BELDE ADAYLARI
Beldelerde ise; Subaşı beldesinde Volkan Yılmaz,Esenköy'de Özer  Kaptan, Tavşanlı beldesinde, Kadri Çiçek, Kadıköy beldesinde ise Mehmet Şahin yeniden aday gösterilirken, Kaytazdere Beldesinde Orhan Karabulut, Teşvikiye'de Suat Meydan, Koru'da Ersoy Baday, Taşköprü 'de Şaban Ertan, aday olarak gösterildi.

KÜSKÜNLÜK KIRGINLIK OLMAMIŞTIR

Aday tanıtım toplantısında konuşan İl Başkanı Muğlim Bağatar, 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek seçimlere 77 gün kaldığını belirterek, “Bugün burada Genel Merkezimizin değerlendirmesi ve Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın bizzat oluruyla görev tebliğ edilen belde, ilçe ve il belediye başkan adaylarımızı sizlerle buluşturacağız. 16 yıldır iktidar olan partimizde hiçbir zama küskünlüğe, bıkkınlığa yer olmamıştır. AK Parti kurulduğu : değerli AK kadrolar sayesinde gücüne güç katmıştır. Genel Başkanımızın çizmiş olduğu bu doğrultuda değişen hiçbir şey olmamıştır. Değişen sadece bizlere emanet edilen görevler olmuştur" dedi.

AKYOL TEBRİK ETTİ
Yalova Milletvekili Meliha Akyol ise aday gösterilenleri tebrik ederek seçimleri kazanacağız dedi.

TURİZM BÖLGESİ İMZALANDI
AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş ise seçimlerin önemine değinerek şöyle konuştu:
“31 Mart seçimleri Türkiye açısından ayrıca öneme sahip bir seçim olarak önümüze geldi. Büyükgümüş, “Bakın değerli adayları ayrıntılı bir şekilde hep birlikte açıklayan bir parti var mı Yalova'da. Neden? AK Parti'nin adayı kim olacak?

Yalova için birçok projeleri olduğunu ifade eden Büyükgümüş, bunlardan birisinin 400 yataklı devlet hastanesi olduğunu dile getirdi. Büyükgümüş, projenin tasarruf tedbirleri kapsamından çıkarıldığını kaydetti. Büyükgümüş, mevcut Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ın seçilmeden önce vaat ettiği ambulans helikopteri hatırlatarak, “23 Ocak'ta Ankara'da bu işin ihalesi yapılacak. Bizim projemizde ambulans helikopter alanı var. Sadece Yalova'ya değil tüm bölgeye hizmet eden güçlü bir sağlık kompleksine kavuşmuş olacak” dedi, ikinci müjde olarak Termal’de turizm imarının hayata geçirilmesi olduğunu belirten Büyükgümüş, “Yaptığımız çalışmalarla 1/50 binlik turizm bölgesi üst ölçekli planlamayı tamamladık. Cuma günü sayın bakanımız imzaladı” açıklamasında bulundu 


5 YILDA 50 YILLIK HİZMETLE BULUŞTURACAĞIZ
Yalova Belediye Başkanı adayı Yusuf Ziya Öztabak yaptığı açıklamada “Yalova için yapacak çok işimiz var. Yalova’mızı geleceğe taşıyacak vizyon projelerimiz hazır. Bizi heyecanlandıran projelerimizi önümüzdeki günlerde sizler ve kamuoyuna açıklayacağız. İnanın projelerimizi duyduğunuzda sizlerde heyecanlanacaksınız.

Çünkü, Yalova’mızı 5 yılda 50 yıllık hizmetle buluşturacağız. Kısacası otopark ve trafik sorunu tarih olmuş, Sağlıklı, lezzetli ve Türkiye’nin en ucuz suyunun musluklardan aktığı, Alt yapı sorununun yüzde yüz çözüldüğü, Deprem riski altında yaşamaya mahkum olmayan, modern, güvenli, yeşil ve sosyal alanları ve otoparklarıyla yeni konutlarında huzurlu yaşayan, Temiz havası, temiz suyu, kıyıları korumaya alınmış, Uçsuz bucaksız yeşil alanları, Gençlerin gelecek ve iş kaygısı yaşamadan, çocukların modern ve güvenli eğitim alanları, Mavi ve beyaz yaka fark etmeden 10 bin insanımıza istihdam sağlayacak yeşil, çevreci ve teknolojik sanayi yatırımları, Turizm, kültür sanat, sporun merkezi ve daha birçok projemizle 31 Mart akşamı Yalova’mızın iktidarı başlayacak” ifadelerinde bulundu.







 
 




Bu haber 195 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI