|
Tweet |
BABA VE 14 AYLIK BEBEĞİNE SALDIRI
Yalova’nın Esenköy beldesinde meydana gelen saldırı olayı kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Edinilen bilgilere göre bir baba ile 14 aylık kızı uğradıkları saldırı sonucu yaralandı. Olayın ardından sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaparken, güvenlik güçleri de saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.
Şüpheli kısa sürede gözaltına alınırken, olayla ilgili adli süreç de başlatıldı.
“SORUŞTURMA TİTİZLİKLE SÜRDÜRÜLÜYOR”
Akın Gürlek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yaralanan baba ve küçük kız için geçmiş olsun dileklerini iletti. Bakan Gürlek açıklamasında şu ifadelere yer verdi “Yalova ilimizin Esenköy beldesinde meydana gelen hadisede yaralanan baba ve 14 aylık evladımıza ‘geçmiş olsun’ dileklerimi iletiyor, kendilerine acil şifalar diliyorum.
Yaşanan olayla ilgili Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ivedilikle adli soruşturma başlatılmış, baba ve kızını yaraladığı değerlendirilen şüpheli şahıs Sulh Ceza Hâkimliğince tutuklanmıştır.
Soruşturma tüm yönleriyle ve titizlikle sürdürülmektedir.”
ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
Açıklamaya göre, Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüpheli, çıkarıldığı Sulh Ceza Hâkimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak devam ettiği bildirildi.