|
Tweet |
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Dış İlişkiler başkanı Zafer Sarıkaya 'nın da katıldığı toplantıya milletvekili Meliha Akyol, İl Başkanı Umut Güçlü, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Kadın ve Gençlik Kolları yöneticileri ile yerel yönetim temsilcileri katıldı.
Parti binasında yapılan toplantıda, AK Parti'nin Yalova da yaptığı siyasi çalışmaların yanı sıra yaklaşak yerel yönetim seçimleriyle ilgili durum değerlendirmesi yapıldı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya, Yalova ve Türkiye siyasetine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Sırakaya, “Yalova; il olduktan sonra 2008 yılı itibariyle de Yalova Üniversitesi’nin kurulmasından sonra hem AR-GE hem istihdam oluşturabilme anlamında, aynı zamanda turizm alanında da gelişmiş olduğunu gördük. Türkiye siyasetine baktığımız zaman kendi içerisinde bir şekilde kavga içine düşmüş değişik kesimleri gözlemleyebilme imkanımız var.
Bugün; Türkiye’nin belirli bölgelerini ziyaret edip, sadece belli kesimlerle bir araya gelen değil; kendisine oy vermiş olsun ya da olmasın her bir vatandaşımızı kendisinin baş tacı olarak bilen, hizmetini en ücra köşelere kadar götürme gayretinde olan bir siyasi partinin ve onun Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşı ve dava arkadaşı olarak, bu çalışmalarımızı artan oranda devam ettireceğiz.
14-28 Mayıs’ta gerçekleşmiş olan genel seçimlerden sonra bir sonraki yerel seçimlerde de Cumhur İttifakı olarak bu hizmetlerimizi artan oranda devam ettirme noktasında bugün burada bulunuyoruz.
Merkez ilçe ile birlikte 6 belediyemizin de varlığını gördüğümüz bir ortamda, gönül belediyeciliğini Yalova’da gözlemliyoruz. Yalova’da bunun devamını sağlayabilmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.
Toplantı daha sonra basına kapalı devam etti.