beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayan beylikduzueskorto.com beylikdüzü escort beylikdüzü escort
Bugun...



2028 Tek Seçimdir Recep Tayyip Erdoğan’la Yola Devam

Ak Partide ilk defa AK Parti İl Kadın Kolları 1. Danışma Meclisi Toplantısı Yalova’da yapıldı.

facebook-paylas
Tarih: 01-10-2025 13:44

2028 Tek Seçimdir Recep Tayyip Erdoğan’la Yola Devam

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ahmet Büyükgümüş, Yalova’da düzenlenen AK Parti İl Kadın Kolları 1. Danışma Meclisi Toplantısı’nda partililere seslendi. Toplantı, Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda coşkulu bir atmosferde gerçekleşti.

Programa AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, İl Başkanı Umut Güçlü, Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek (Battal), Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı.

 

Toplantı, İstiklal Marşı’nın okunması, dualar, şiirler ve AK Parti marşları ile başladı. Katılımcılar, ellerinde Türk bayraklarıyla “Durmadık, hep yola devam ettik. Milletine âşık olan, millet Erdoğan” sloganları attı.

 

“2028'deki Süreç Tek Seçimdir”

Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Büyükgümüş, yaklaşan 2028 seçimlerinin önemine vurgu yaptı: “İnşallah 2028 yılında Recep Tayyip Erdoğan’la yola devam dediğimizde çok önemli bir kazanım elde edeceğiz. 2028 süreci iki seçim gibi görünse de aslında tek bir seçimdir. Türkiye’nin geleceğini belirleyecek büyük bir sınavdır.”Yerel yönetimlerin önemine de dikkat çeken Büyükgümüş, “Balıklar korkmasın diye füze üretmeyen, şehirlerinin temizliğinden ve kalkınmasından sorumlu hissetmeyen bir siyaset anlayışıyla mı yola devam edeceğiz?” dedi.

 

“Biz büyük ve güçlü Türkiye diyorsak, bu davada benlik olmaz”

AK Parti’nin başarısının temelinde birlik ve beraberlik olduğunu belirten Büyükgümüş, “Biz büyük ve güçlü Türkiye diyorsak, bu davada benlik olmaz. Birbirimizden güç aldığımız sürece nice zaferler kazanabiliriz” ifadelerini kullandı.

“Biz sıradan bir siyasi parti değiliz. Aramızdan biri milletvekili, biri belediye başkanı olsun diye yola çıkmadık. Bizim derdimiz büyük ve güçlü Türkiye’yi inşa etmektir. 3 Kasım 2002’den bu yana verdiğimiz mücadele, milletin sözüyle yürüme iradesidir” dedi.

 

İl Başkanı Umut Güçlü: “Kadınlarımız Gücümüzün Temelidir”

Toplantıda söz alan AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, kadın kollarının çalışmalarına ve teşkilatın sahadaki kararlılığına dikkat çekti:
“Bugün Yalova’da AK Kadınlarla birlikteyiz. Kadınlarımız siyasetin her kademesinde varlığını hissettirdiği sürece, partimizin gücü ve topluma verdiği mesaj daha da güçlü olur. AK Parti, kadınların cesaret ve fedakârlığıyla yoluna devam ediyor. Bu danışma meclisi, kadınlarımızın siyasetteki etkisini artıracak bir fırsattır” dedi.

 

“Kadınlar Olarak Biz birlikteyiz, geleceği birlikte inşa ediyoruz”

Selihan Dicle Şimşek (Battal) konuşmasında kadınların siyasetteki önemine dikkat çekti:

“Hayatın her alanında ayak izini bırakan kadınlar, siyasette de gücünü ve sözünü yükseltmeye devam ediyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki AK Parti’de kadın olarak siyaset yapmak, bizim için bundan çok daha öte bir anlam taşıyor. Çünkü bizler tabela partilerinin mensupları değiliz; bu kadim topraklara canıyla, ruhuyla hayat verdiği gibi AK Parti’ye de hayatın tüm anlamını yükleyen asil milletimizin kurduğu partinin gönül neferleriyiz.

Liderimizin ardında dağ gibi durarak, milletimizin istikbali uğruna fedakârlıkla mücadele eden, kadınıyla erkeğiyle omuz omuza çalışan bir teşkilatız. Burada her birimiz, partimizin vizyonunu ve gücünü pekiştiren birer unsuruz.

Kadın olarak siyasette var olmak sadece temsil değil; aynı zamanda topluma verilen en güçlü mesajdır. Kadının siyasetteki varlığı, toplumda güven, fedakârlık ve istikrarın sembolüdür. Kadınların siyasette daha fazla yer alması, partimizi daima birinci sıraya taşıyacak en önemli unsurdur.

Biz birlikteyiz, geleceği birlikte inşa ediyoruz. Kadın kolları benim için çok özel. Allah hepinizden razı olsun. İnşallah Yalova’da, Türkiye’de kadınların siyasetteki sayısı giderek artacaktır. Erkekler yönettiğini zanneder ama her şeyi kadınlar yönetir; beşiği sallayan eller dünyayı da sallar. Biz bu gücün farkındayız ve hep birlikte daha güçlü bir Türkiye için çalışıyoruz.”

 

Yasemin Fazlaca: “Kadının Eli Değdiği Her Yerde Bereket Olur”

Yalova’nın ilk kadın belediye başkanı olarak kürsüye çıkan Yasemin Fazlaca, kadınların siyasetteki etkisinin önemine dikkat çekti: “Kadının elinin değdiği her yerde hizmet daha kapsayıcı, adaletli ve güçlü olur. Altınova’da gerçekleştirdiğimiz her proje, geleceği şekillendiren adımlar oluşturuyor. Kadınların siyasette daha fazla yer alması, toplumda güveni ve istikrarı büyütür.”

 

Meliha Akyol: “Recep Tayyip Erdoğan’ın Arkasında Gururla Duruyoruz”

Programda konuşan Meliha Akyol, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğine dikkat çekti: “Sayın Cumhurbaşkanımız Birleşmiş Milletler kürsüsünden dünyaya adaletin sesini duyurdu. Biz böyle bir liderin arkasında olmaktan gurur duyuyoruz. Bu mücadelede hepimiz tarihe not düşen birer neferiz. Bizim görevimiz büyük ve güçlü Türkiye’yi inşa etmektir.”

 

 

 




Bu haber 201 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YALOVA Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI