Bugun...



20 YAŞINDA HEMŞİRE HAYATINI KAYBETTİ

Genç hemşire Aort damarının yırtılması sonucu hayatını kaybetti.

facebook-paylas
Tarih: 20-01-2022 19:41

20 YAŞINDA HEMŞİRE HAYATINI KAYBETTİ

Bursa Orhangazi’de yaşayan ve Yalova da özel hastanede çalışan Yaşar ve Tülay Babacan’ın kızları 20 yaşındaki Beyza Nur Babacan hastane kaynaklarına göre Aort damarinin yırtılması sonucu hayatını kaybetti.

ÖZEL HASTANEDE ÇALIŞIYORDU
20 yaşındaki Beyza Nur Babacan Yalova Özel Uzmanlar Hastanesinde hemşire olarak çalışıyordu. Genç kız bugün çalıştığı hastanede aniden rahatsızlandı. Gayri resmi ilk bilgilere göre Hastanede kontrol altına alınan ve Aort damarinin yırtıldıgi belirlenen Beyza Nur Babacan, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

ORHANGAZİDE DEFNEDILECEK
Özel Yalova Uzmanlar Hastanesinde görev yaparken yaşamını yitiren genç hemşire Orhangazi’de son yolculuğuna uğurlanacak. Genç hemşirenin ölümü ailesi ve sevenlerini yasa boğdu.

Beyzanur Babacan Cuma namazı sonrasında Hürriyet Camiinde kılınacak olan cenaze namazı sonrasında son yolculuğuna uğurlanacak. 




Bu haber 214 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SAĞLIK Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI