|
Tweet | Tarih: 05-12-2024 05:28 |
3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Çiftlikköy Belediyesi Düğün ve Konferans Salonu’nda yapılan Şifahane ve Huzur Korosu konseri, kulakların pasını sildi.
2014 yılında Yalovalı Sanatçı Utku Köşedar’ın öncülüğünde fiziksel ve zihinsel engelli bireylerin sosyal hayata katılımlarını desteklemek amacıyla oluşturulan Yalova Türk Sanat Müziği Engelliler Korosu ile Kaçoder Huzur Korosu’nun birlikte gerçekleştirilen konser, Çiftlikköy’de izleyenlere keyifli anlar yaşattı.
Çiftlikköylülerin ilgiyle izlediği konserde Şifahane Korosu, Türk Sanat Müziği’nin değerli bestecilerinden Amir Ateş’in eserlerini seslendirdi.
Utku Köşedar’ın şefliğini yaptığı konserin sonunda izleyiciler tarafından ayakta alkışlanan engelli korosu, gecenin finalini de ‘Yar Saçların Lüle Lüle’ parçasıyla yaptı.