KADIKÖY DE YENİ BAŞKAN CEM GÜMÜŞ
İl Başkanlığı tarafından yürütülen istişareler sonucu Ahmet Albayrak yerine, Belde Başkanlığı görevine Cem Gümüş getirildi.
“HER ZAMAN EMRİNİZDEYİM”
İl Başkanı Muğlim Bağatar, Merkez İlçe Başkanı Umut Güçlü, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadıköy Belde Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve belde yönetim kurulunun da katıldığı tören ile görevi Cem Gümüş’e devreden Ahmet Albayrak şu sözleri söyledi.
“Kuruluşundan bugüne kadar Partimin teşkilatlarındayım. 2020 yılından bu yana da Kadıköy Beldemiz için Belde Başkanı olarak kıymetli yönetici arkadaşlarım le çalışmalarımızı sürdürdük. Ancak malesef sağlık sorunlarım sebebiyle gururla sürdürdüğüm Başkanlık görevimden bugün affımı istedim.
3 senedir beraber çalıştığımız, yönetimimde teşkilat başkanı olarak görev yapan Cem Gümüş kardeşime ve yönetimine bayrağı devrediyorum. Beldemiz için, partimiz için hayırlı uğurlu olsun” dedi.
GÜMÜŞ “HEDEF 2023”
AK Parti Kadıköy Belde Başkanlığına atanan Cem Gümüş de törendeki konuşmasında şunları kaydetti “Öncelikle Ahmet Başkanı’ma geçmiş dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyor ve şahsım ile ilgili nazik düşünceleri için teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımızın gösterdiği hedefler doğrultusunda 2020 yılında belde teşkilat başkanlığı görevi ile yönetici arkadaşlarım ile birlikte inandığımız yolda yürümeye başladık.
Belde Başkanımız Ahmet Albayrak, Belediye Başkanı’mız Mehmet Şahin, meclis üyelerimiz ve belde yönetimimiz ile koordineli bir şekilde kararlılık ile beldemizdeki çalışmalarımızı yürüttük. Bugün şahsımın omuzumdaki yük biraz daha artıyor. Ancak bugüne kadar bana tevdi edilen hangi görev olursa olsun layıkıyla yaptığım gibi, bu yeni görevimde de yönetimim ile birlikte var gücümüze çalışmaya devam edeceğiz
Önümüzde çok önemli bir seçim var ve bu seçimde Kadıköy’ümüz den sayın Cumhurbaşkanı’mıza en güçlü desteği vermek için, onu yeniden başkan yapmak için kapı kapı gezip gönüllere gireceğiz. Allah hepimizi muvaffak etsin inşallah”
#yalova #akparti #cemgümüș