Bugun...



YABANCI İŞÇİ ÇALIŞTIRMA İÇİN TOPLANDILAR

İnsan Kaynakları Platformu 2023 yılı toplantısını YTSO’da gerçekleştirildi.

facebook-paylas
Tarih: 17-11-2023 12:36

YABANCI İŞÇİ ÇALIŞTIRMA İÇİN TOPLANDILAR

İŞKUR 5. İnsan Kaynakları Platformu, Yalova Ticaret ve Sanayi Odasının ev sahipliğinde, Yalova Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Erhan Dede, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemil Demiryürek, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Bozkurt, Oda Başkanları, İşverenler ve İnsan Kaynakları temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirildi. İK Platformunda  “Yabancıların Çalışma İzinleri” konu başlığı ele alındı.

 

Konu ile ilgili olarak Uluslararası İşgücü Genel Müdürlüğü, Genel Müdür Yardımcısı; Metehan Özcan, Uluslararası İşgücü Genel Müdürlüğü, Mevzuat ve Uluslararası Antlaşmalar Daire Başkanı; Harun Aydoğmuş ve Uluslararası İşgücü Genel Müdürlüğü, Çalışma Uzman Yardımcısı; Anıl Mevlüt Güven tarafından bilgilendirme sunumu yapıldı. 

 

İK toplantısı, Yabancıların çalışma izinleri mevzuatı bilgilendirme sunumu, sahada yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerinin paylaşımı ve soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.




Bu haber 359 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI