Bugun...



Kivinin başkenti İstanbul Maratonunda

Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, ilçesi için Vodafone 40’ıncı İstanbul Maratonu’nuna katıldı.

facebook-paylas
Tarih: 11-11-2018 17:00

Kivinin başkenti İstanbul Maratonunda

Altınova, İstanbul Maratonu’ndaydı
 
Bu yıl "Sağlık İçin Koş" temasıyla düzenlenen Vodafone 40’ıncı İstanbul Maratonu’nuna Altınova’dan daire amirleri ve aileleri ile Altınovalı vatandaşlar da katıldı.
 
4 kategoride yapılan 40. İstanbul Maratonuna Altınovalı sporseverler de katılarak, Halk Koşusu Kategorisinde 20 kilometre koşu ve yürüyüş yaptılar. Maratona katılan Altınovalılar ellerinde taşıdıkları dövizlerle ilçenin tanıtımını da yaptılar.

HALK KOŞUSUNA KATILDILAR
Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit’in desteği, Altınova İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Sait Başaran’ın organizasyonuyla 40. İstanbul Maratonuna Altınova’dan da katılım sağlandı.

40. İstanbul Maratonu Halk Koşusu Kategorisinde Altınova’dan; Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Altınova İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Sait Başaran, Altınova Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ayhan Erişken, Altınova Tarım ve Orman İlçe Müdürü Mesut Ünal, Altınova Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ufuk Kocatepe, Hürriyet Ortaokulu Müdürü Ressam İlhan Aydan, eş ve çocukları ile Altınovalı sporseverler katıldı.




Bu haber 151 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI