Bugun...



TFF YALOVASPORUN YANINDADIR

UEFA Yönetim Kurulu TFF Başkan Vekili ve yardımcısı Yalova Ak Partiyi ziyaret etti.

facebook-paylas
Tarih: 27-12-2018 16:28

TFF YALOVASPORUN YANINDADIR

UEFA Yönetim Kurulu TFF Başkan Vekili Servet Yardımcı ve Yavuz Kalkavan AK Parti İl Başkanı Muğlim Bağatar’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyarette İl Başkanı Bağatar TFF temsilcileri ile Yalovaspor’un geleceği ile ilgili destek talebinde bulundu. Geçtiğimiz yıllarda Yalovaspor’da yöneticilik yaptığını vurgulayan Başkan Bağatar, Yalovaspor’a verdiği önemi dile getirerek Yalova halkının gönlüne taht kuran Yalovaspor’un daha iyi yerlerde olması gerektiğine vurgu yaptı. Başkan Bağatar, “Yalovasporumuzun her hemşerimiz gibi benim de gönlümde ayrı bir yeri vardır. Takımımızın daha güzel yerlere gelmesi açısından var gücümüz ile çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Küçükten büyüğe her hemşerimizi Yalovaspor’un etrafında toplama gayretimiz devam edecektir” dedi.

UEFA Yönetim Kurulu TFF Başkan Vekili Servet Yardımcı, Başkan Bağatar’ın bu talebine yönelik gereken desteğin verilmesi konusunda hassasiyet gösterileceğine dikkat çekerek Yalovaspor’un her zaman yanında olduklarını sözlerine ekledi.




Bu haber 138 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI