![]() |
Tweet |
Subaşı Sözlü tarih çalışma Grubu ve Subaşı Göç Müzesi Atis Fuarcılık Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezinden “Craftistanbul” el sanatları fuarına aldığı davet üzerine katılıyor.
06-10 Kasım tarihleri arasında, İstanbul Yenikapı’daki Avrasya Gösteri Ve Sanat Merkezi’ nde gerçekleştireceğimiz ve gelenekselleşmesini ön gördüğümüz Craftistanbul El sanatları Fuarında, el sanatları alanında ilgi çekici bir birikimi olan Subaşı İlkokulu Göç Müzesi’nin de katılması dileğindeyiz.
Balkan Göçü sürecinde Türkiye’ye getirilen, ”çeyiz kültürü ”nün zenginliklerini bugüne taşıyan müzenizin bu koleksiyon sergisi ile fuarda yer alması ülkemiz için bir kazanç olacaktır.
Subaşı Sözlü tarih Çalışma Grubu yöneticisi Zeki Gürsu Beldemin ve kentim Yalova’nın tarihini, geleneklerini, kültürünü yansıtacak ve tanıtacak gurur verici bir çalışmaya daha imza atmanın onurunu yaşıyoruz.
Grup üyelerime Birlikte çalıştığımız proje arkadaşlarıma, desteklerini esirgemeyen beldemin güzel insanlarına, destekleri ve yardımları ile her zaman yanımızda olan sevgili hocam Uşak Üniversitesi Moda Tasarım Bölüm Başkanı Prof. Şebnem Ruhsar TEMİR Gökçeli’ ye beldem ve grubumuz adına çek teşekkür ediyorum.