Bugun...



Yalova'da Kovid19 'dan iyileşerek evine gitti

Ölümlere sebep olan Korona mücadelesinde iyileşenler taburcu olmaya devam ediyor.

facebook-paylas
Tarih: 16-04-2020 15:30

Yalova'da Kovid19 'dan iyileşerek evine gitti

Dünya ve Türkiye 'de salgın haline gelen ve ölümlere sebep olan Korona mücadelesinde İyileşenler taburcu olmaya devam ediyor.

Yalova Devlet Hastanesinde korona virüs tedavisi sona eren yaşlı adamı sağlıkçılar alkışlarla taburcu etti. Korona virüs testi pozitif çıkan ve Yalova Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan 66 yaşındaki A.K adlı vatandaş, 14 gün süren tedavisi sonrasında iyileşti. Tedavisi sonrasında taburcu olan hastayı sağlıkçılar alkışlarla uğurladı.

Hastaneden çıkan yaşlı adam ise, "14 gün süren yoğun bir tedavi süreci geçirdim. Bu süreçte iyileşmeme yardımcı olan doktor ve hemşirelere teşekkür ederim" dedi. Yaşlı hasta ambulansla evine kadar götürüldü. Yaşlı hastanın yapılacak diğer testleri de negatif çıkana kadar karantina altında tutulacağı öğrenildi.





Bu haber 112 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI