Bugun...



Vali Erol'a tebrikler devam ediyor

​Valiler Kararnamesi’ne göre Yalova Valiliği’ne atanan Muammer Erol’a tebrik ziyaretleri devam ediyor.

facebook-paylas
Tarih: 08-11-2018 12:12

Vali Erol'a tebrikler devam ediyor


Protokol üyeleri ve Sivil Toplum Kuruluşları ve siyasetçiler Vali Erol’u makamında ziyaret ederek yeni görevleri dolayısıyla tebriklerini ilettiler. 
 
Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ve TBMM CHP 22. 23. ve 24.dönem Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Garnizon Komutanı Tuğamiral Ayhan Gedik, Cumhuriyet Başsavcısı Cuma Çoban ve Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci, Yalova İl Jandarma Komutanı J.Alb. Ali Gemalmaz, Çiftlikköy Kaymakamı Cengiz Karabulut, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Demirel, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selim Karahan, Türkiye Kızılay Derneği Yalova Şubesi Başkanı Ömer Fitoz ve Yalova Ortopedikler Spor Kulübü Başkanı Alpaslan Erkoç, yeni Vali Muammer Erol’u makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Vali Muammer Erol’da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, nezaketlerinden dolayı  misafirlerine teşekkür etti.




Bu haber 173 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI