Bugun...



​Lütfen aşı olun

Altınova’da sahneye çıkan sanatçılar istekelrini açıkladı.

facebook-paylas
Tarih: 23-08-2021 15:53

​Lütfen aşı olun

“Sizleri çok özledik, lütfen aşı olun”
 Altınova Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı Haftası Etkinliklerinin ikinci gününde de Hersek Sahili unutulmaz bir geceye ev sahipliği yaptı.

Ekin Uzunlar ve Mustafa Ceceli’nin sahne aldığı gecede, vatandaşlar gönüllerince eğlenme imkânı buldu. Sanatçılar gecede 2 yıldır sevenlerinden uzak kalmanın üzüntüsünü yaşadıklarını ifade ederek, vatandaşları aşı olmaya davet ettiler.
 
MÜZİK ZİYAFETİ
Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Altınova Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı Haftası Etkinliklerinde Ekin Uzunlar ve Mustafa Ceceli sahne aldı. Sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatan Ekin Uzunlar ve Mustafa Ceceli yaptıkları düetle söyledikleri birbirinden güzel parçalarla vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattılar.
 
İLGİ ODAĞI OLDU
Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği etkinliklerin ikinci gününde de çocuklar kurulan oyun parklarında gönüllerince eğlenme imkânı buldu. Altınova Belediyesi tarafından ilçedeki kadınlara yönelik kurduğu Yöresel ve Doğal Ürünler Satış Çarşısı, etkinliklere katılan vatandaşların ilgi odağı oldu.
 
SANATÇILARA DOĞA PASAPORTU
Ekin Uzunlar, Mustafa Ceceli, FA Organizasyon Sahipleri Mustafa Softaoğlu ve Arda Softaoğlu’na çiçek ve Doğa pasaportu veren Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve eşi Yasemin Oral, doğaya ve hayvanlara yönelik başlatılan çalışmaya vurgu yaptılar. Doğa Ve Hayvanları Koruma Gönüllüleri Sözleşmesini de içeren Türkiye'nin ilk Doğa Pasaportunu alan ünlü sanatçılar ise böyle bir uygulama başlatmasından dolayı Başkan Oral ve ekibini kutladılar.




Bu haber 204 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SAĞLIK Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI