Bugun...



Gençlik merkezi Siperli maskelik yapıyorlar

Çiftlikköy Gençlik Merkezi sağlık çalışanlarına siperli maske üretimi yapmaya başladı.

facebook-paylas
Tarih: 08-04-2020 10:12

Gençlik merkezi Siperli maskelik yapıyorlar

Çiftlikköy Gençlik Merkezi sağlık çalışanlarına destek olmak amacıyla korumalı maske üretimi yapmaya başladı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Çiftlikköy Gençlik Merkezi'nde sağlık çalışanlarına destek olmak amacıyla çalışmalara başlayan gönüllüler, Korona virüsle mücadeleye kayıtsız kalmadılar.

Korumalı Maske Üretimi Projesi kapsamında Çiftlikköy Gençlik Merkezi de aralıksız çalışmalarına devam ediyor. Merkezlerde üretilen korumalı maskeler, Yalova İl Sağlık Müdürlüğü'ne gönderiliyor.

Gençlik Merkezinde personel ve gönüllü gençlerin katılımıyla, yeni tip koronavirüsle mücadele kapsamında, sağlık çalışanlarına destek olabilmek için 3D yazıcıyla "yüz koruyucu siperlik" üretimine de başlandı.




Bu haber 129 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI