Bugun...



Başkan Tokat'a yoğun ilgi

Armutlu Belediye Başkanılığı koltuğuna oturan Mustafa Tokat'ı yalnız bırakmıyorlar.

facebook-paylas
Tarih: 12-04-2019 00:42

Başkan Tokat'a yoğun ilgi

Armutlu Belediyesinde yaşanan devir teslim töreninin ardından İlçe Protokolü ve Armutlu halkı Armutlu Belediye Başkanı Mustafa Tokat'ı ziyaret etmeye başladılar..

Armutlu belediye başkanı Mustafa Tokat yaptığı açıklamada " Öncelikle sizlerin teveccühüyle göreve gelen bizler, köklü mirasımızla övünmekle birlikte bunun omuzlarımıza yüklediği ağır sorumluluğun da farkındayız. İşte bu bilinç ile en adeletli şekilde,ayrıştırmadan göreve başladığım andan itibaren daha yaşanabilir bir ilçe oluşturmak için var gücümle çalışacağım. Bundan sonrası için hakkın ve halkımızın rızasını kazanmak maksadıyla yeni Armutlu için yeni adımlar atacağız.

Bizim hizmet anlayışımız ve siyasetimiz herzaman kucaklaşmanın ve helalleşmenin üzerine inşa edildi. Ayrıştıranlardan değil kucaklaştıran ve birleştirenlerden olduk,olmayada devam edeceğiz. Halkın gönül tahtında bir yer sahibi olmayı,dünyanın hiçbir makam ve mevkine değişmeyiz. Makamlar bizim için halka hizmet yeridir.

Seçim süresi boyunca kazanma tutkusuyla çalışan tüm adaylarımızı kutluyorum. Hizmetlerinden ötürü sayın Mehmet Birkan 'a teşekkür ediyorum. Siz değerli hemşehrilerimin, gönül verenlerin desteği ve duası ile hep birlikte yeni bir döneme başlıyoruz. Allah yâr ve yardımcımız olsun." diye konuştu.




Bu haber 208 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI