Bugun...



AK PARTİ ÜNİVERSİTEYE EL ATTI

AK Parti il başkanı ve yönetimi ile milletvekili Yalova Üniversitesini masaya yatırdı.

facebook-paylas
Tarih: 27-09-2019 18:39

AK PARTİ ÜNİVERSİTEYE EL ATTI

Yalova Valisi Muammer Erol, Yalova Üniversitesi Rektörü Suat Cebeci, AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, YTSO Başkanı Tahsin Becan ve Ak Parti İl Başkanı Muğlim Bağatarı'n hazır bulunduğu toplantıda Yalova Üniversitesinin genel sorunları ele alındı.

Ak Parti İl ve ilçe yöneticileri ile Ak Partili belediye ve İl Genel Meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantı Yalova Uygulama otelinde yapıldı.
 

Toplantıda, Yalova Üniversitesinin geçmişten bugüne süre gelen problemlerini ve bundan sonra geliştirilecek stratejiler için yapılan ve yapılacak olan çalışmaları ilk toplantıda ele alındı.

Ak Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar ve Yalova Milletvekili Meliha Akyol, düzenlenen toplantının ardından yaptıkları açıklamalarda Yalova Üniversitesinin Yalova için çok büyük bir değer olduğunu belirterek, bundan sonraki süreçte üniversitemizin gerek yatırım noktasında gerek eğitim sürecinde belli aralıklarla yapılacak olan istişare toplantıların takipçileri olacaklarını vurguladılar.




Bu haber 145 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI