Çiftlikköy Belediye Meclisi 2017 yılının ilk toplantısında, masum insanlara yapılan insanlık dışı vahşi terör saldırılar telin edildi.
ÇİFTLİKKÖY BELEDİYE MECLİSİ 2017 YILININ İLK TOPLANTISINI YAPTI
Çiftlikköy Belediye Meclisi 2017 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi. Ocak ayı olağan toplantısına Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar başkanlık etti.
Meclis toplantısı öncesi İstanbul’daki saldırıyı şiddetle kınadığını ifade eden Başkan Silpagar, “Masum insanlara yapılan insanlık dışı vahşi terör saldırısı ile birçok insan yaşamlarını yitirirken, onlarca insanın yaralanması bizleri bir kez daha derinden üzmüştür. Yeni bir yıla barış ve birliktelik mesajları ile girmeyi arzulayan bir çok insanın umutlarını yıkmak ve kaos yaratmak isteyen bu köhne düşüncelerin bir an önce son bulması hepimizin ortak arzusudur. Birlik ve beraberliğimiz her zaman devam edecektir.” ifadelerini kullandı.
13 gündem maddesi ile toplanan Çiftlikköy Belediye Meclisi’nde önemli kararlar alındı. Mecliste denetim komisyonu için üye seçimi gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen Seçimde AK Parti grubundan Turgut İşteben, Ali Osman Civelek ve Sedat Bahardır ve CHP grubundan Süleyman Selami Doğancı ve Zeki Coşkun denetim komisyonuna seçildiler.
Meclis toplantısı dilek ve temenniler ile son buldu.
Bu haber 104 defa okunmuştur.