Bugun...



SALMAN MAKAM ARABASI İLE KİMSEYİ KANDIRMASIN

Ak Parti Yalova İl başkanı Muğlim Bağatar, araba ile gündeme gelmeye çalışan Vefa Salman’ı eleştirdi.

facebook-paylas
Tarih: 11-09-2019 12:27

SALMAN MAKAM ARABASI İLE KİMSEYİ KANDIRMASIN


Düzenlediği basın toplantısında sorulara cevap veren Ak Parti Yalova İl başkanı Muğlim Bağatar, Yalova Belediye başkanı Vefa Salman’ı eleştirdi.

Geçtiğimiz gün İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)’nin ihtiyaç fazlası araçlar var diyerek Yenikapıda sergilediği araçların olduğu alana giden ve burada bazı basına açıklamada bulunan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ın kullandığı eşi Dilek Salman’a ait aracı makam aracı yapması ve makam aracını iade ettiğini söylemesine de değinen Bağatar, “Şahsi aracımı kullanıyorum ve yakıtını da cebimden veriyorum diyor. Ama ben bunu hiç samimi bir açıklama değil.

Çünkü söz konusu makam aracı zaten temizlik şirketine aitti. Firmanın ihale süresi bittiği ve firmaya ödeme yapmadıkları için hacizlerden dolayı iş sarpa sarmış durumdaydı. Yani öyle gösterildiği gibi iyi niyetle ben makam aracını iade ettim kendi aracımı kullanıyorum durumu doğru değil.

Burası Yalova herkes, herkesin ne yaptığını biliyor. Hiç insanları kandırmaya çalışmasınlar. O işin aslı öyle değil. Yalova Belediyesi burada sanki iyi bir şey yapmış ta itibar kazanmış gibi görünüyor ama bence itibarını kaybetmiştir” şeklinde konuştu.




Bu haber 98 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI