Bugun...



Esnafla kahvaltıya devam

16 yıldır sürdürülen esnaf kahvaltılarına da ara vermeden devam ediyor.

facebook-paylas
Tarih: 24-02-2020 08:32

Esnafla kahvaltıya devam

Esnafla kahvaltı keyfi
 
Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, 16 yıldır sürdürdüğü esnaf kahvaltılarına da ara vermeden devam ediyor.
 
Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, esnaf kahvaltılarına devam ediyor. Başkan Oral son olarak, Öznur Aydın’ın sahibi olduğu Komşu Market’te kahvaltı yaptı.
 
KAHVALTILARA DEVAM
Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, ilçedeki esnaflarla kahvaltıda bir araya gelmeye devam ediyor. Düzenlenen kahvaltı programlarında Başkan Oral, haftanın belli günleri esnafın dükkânında kahvaltı yapıyor. Başkan Oral son olarak, Cumhuriyet Mahallesi 25. Sokak adresinde bulunan Öznur Aydın’ın sahibi olduğu Komşu Market’te kahvaltı yaptı. Öznur Aydın’ın ev sahipliklerinde geçen kahvaltılar oldukça nezih bir ortamda gerçekleşti.
 
GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİ
Düzenli olarak esnafları ziyaret ederek, kahvaltıları birlikte yapmaya çalıştıklarını ifade eden Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Esnaflarımızla karşılıklı görüş alış verişlerinde bulunuyor, sıkıntıları ve çalışmaları ele alıyoruz. Bu etkinliğimiz her iki taraf açısından da oldukça yararlı geçiyor. Bu çerçevede de esnafımızla bir araya geliyoruz. Toplumumuzun her kesimin görüşleri bizim için büyük önem taşıyor.
 
Vatandaşlarımızla sohbet edip, dilek ve şikâyetlerini dinlemeye devam edeceğiz. İlçemiz için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” diye konuştu.




Bu haber 105 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI