![]() |
Tweet |
Yılın ilk kar yağışını fırsat bilen grup üyeleri Höyüktepe’ye çıktı.
İnterTurkey Yalova Sorumlusu Erdi Mehmeteminoğulları “Bu sene beklediğimiz kar yağışı geçen seneye göre daha geç başladı. İlk kar yağışını fırsat bilip kısa süre içerisinde organize olarak Höyüktepe’ye çıktık.
Uludağ ve Kartepe’ye rakip olacak bir dağa sahip olan ve özellikle şehir merkezine yakın olması Yalova için çok büyük bir avantaj. Üniversiteli arkadaşlarımızın kafelerde saatlerce vakit geçirmesi bizi çok üzüyor. Elimizden geldiğince öğrenci arkadaşlarımızı doğa ile buluşturmak istiyoruz” dedi.
Bize ulaşım konusunda yardımcı olan Yusuf Azaklı’ya da ayrıca teşekkür ederiz.
Çınarcık sorumlusu Mücahit Kürşat Doruk; “Çınarcık MYO üniversiteli arkadaşlarımız yılın ilk kar yağışını gördüğü için çok heyecanlıydı. Arkadaşlarımızdan bazıları ilk defa kar ile tanışıyordu. Onların heyecanını paylaşmak bizi de ayrıca mutlu etti. Her mevsimde çok güzel vakit geçirebilecek şehre sahibiz ve burada okuyan öğrenci arkadaşlarımız bu açıdan çok şanslılar” dedi.
Nazlı Toksöz ise (22) ''Kafede arkadaşlarımla saatlerce vakit geçirmeyi seven biriydim fakat bu grupla tanıştıktan sonra doğa ile daha çok vakit geçirmeye başladım. Yalovalı olmama rağmen daha yeni yeni Yalova’yı tanımaya başladım. Ekip üyesi arkadaşlarıma çok teşekkür ederim