Bugun...



ATA SPORUNA, YENİ PEHLİVANLAR YETİŞİYOR

Güreş Takımı için ilçedeki okullardda sporcu taraması yapılıyor.

facebook-paylas
Tarih: 06-10-2023 11:48

ATA SPORUNA, YENİ PEHLİVANLAR YETİŞİYOR

Yalova'nın Altınova Belediyespor Kulübü Güreş Takımı için ilçedeki okullar ziyaret edilerek sporcu taraması yapılıyor.

 

Tarama yapıldı

Altınova Belediyespor Kulübü Güreş Takımı için ilçedeki okullarda sporcu taraması gerçekleştiriliyor. Belediyespor güreş antrenörleri Kaan Kaya ve Burak Kaya ile Altınova Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Sait Başaran, Altınova İmam Hatip Okulu ve Hürriyet Okullarında sporcu taraması yaptı.

 

Büyük ilgi görüyor

Okul ziyaretlerinde öğrencilere güreş sporu hakkında bilgi verilerek, ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi. Altınova Belediyespor Kulübü Güreş Takımı'na kayıtların da yapıldığı çalışmalara öğrenciler ilgi gösterdi. Seçmelerde kızlara da yer verildi.

 

“Çok iyi bir alt yapımız var”

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Antrenörler Kaan Kaya ve Burak Kaya, "Çok iyi bir alt yapımız var. Her türkü imkanlar Belediye Başkanımız Dr. Metin Oral tarafından karşılanıyor. Kendisine gençlerimiz adına teşekkür ediyoruz. Amacımız ata sporunda şampiyonlar yetiştirmek. Gençlerimizi spora yönlendirmeyi arzu ediyoruz" dediler.

 

Hafta içi her gün

Öte yandan; Altınova Belediyespor Kulübü Güreş Takımının antrenmanları, İmam Hatip Orta Okulu Spor Salonu’nda hafta içi her gün saat 16.00’da gerçekleştiriliyor. Antrenmanlara 9 yaş ve üstü öğrenciler katılabiliyor.




Bu haber 507 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI